Quadrivas Clinic wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.8 uit de 10 gebaseerd op 12 reacties van klanten.
Saskia 10 / 10 Na een lange zoektocht en van kastje naar de muur gestuurd te worden uitgekomen bij Anita. Al direct bij de kennismaking een goed gevoel en een luisterend oor! Ondertussen al ruim een half jaar in behandeling en merkbaar minder gevoelige en pijnlijke benen. Ik heb enorm veel baat bij de behandelingen en raad iedereen dit aan.
Renske 10 / 10 Fijne, kundige therapeute. Ook snel te bereiken telefonisch of per mail indien je na de behandeling nog vragen hebt. Ik voel me altijd goed geholpen door Anita.
Evelien 10 / 10 Anita heeft een luisterend oor. Voor mij een luxe massage waarvoor ik heel graag naar haar toe ga.

Pijnlijke plekken worden effectief weggewerkt.

Bij het weggaan verheug ik me al weer op de volgende keer.
Ellie 10 / 10 Anita is een prettig presoon die samen met je aan de slag gaat om je probleem te verminderen. Na jarenlang met lipoedeem te worstelen, heb ik eindelijk veel baat bij haar behandelingen. Een echte aanrader!
Danielle 10 / 10 Super vriendelijk en persoonlijke service! Anita weet waar ze het over heeft. Na de 1e behandeling voelde ik al verschil. Aanrader!
Angelique 10 / 10 Ik ben sinds een aantal maanden bij Anita onder behandeling voor lipoedeem. Ik heb sinds mijn jeugd veel gekampt met overgewicht, behoorlijk ge-jojoot maar altijd bleven die dikke benen. De laatste 2 jaar ben ik daarop intensief gaan sporten en let ik op mijn eten, maar dat bleek niet genoeg (mijn benen bleven buiten proportie dik). Anita was mijn laatste strohalm, ik had namelijk al een afspraak staan voor liposuctie. Ik ben zo blij dat ik in contact ben gekomen met haar. Hoewel de therapie niet altijd pijnloos is, ga ik nog steeds graag. De sessies zijn altijd zo voorbij, omdat we gezellig kletsen ondertussen. Anita is een heel fijn en zorgzaam persoon en ik heb alle vertrouwen in haar. Los van dat heb ik zo veel baat bij de therapie, een dag staan op een festival of kilometers lopen in de bergen in Oostenrijk kan ik nu zonder een centje pijn doen. Daarnaast voel ik me fitter dan ooit en krijg ik veel complimenten van mijn omgeving dat ik er goed uitzie. Ik durf nu ook een jurkje of korte broek te dragen, wat ik voorheen nooit deed. Ik ben nog niet klaar met de behandelingen, maar ik heb het volste vertrouwen dat ik uiteindelijk zal genezen. Ik ben nu al veel gelukkiger met mijn lichaam en ik verheug me op het eindresultaat. Dus ja, ik beveel Anita aan iedere vrouw die met soortgelijke klachten worstelt aan. Angelique (45 jaar en moeder van 2 kinderen)
Hilda 10 / 10 Anita is een hele goede therapeute, waarbij je je op je gemak voelt. De therapie doet goed. Fijn om weer fitheid in de benen te voelen!
Karla 10 / 10 Hartelijk dank voor je hulp en adviezen. Ik voel me aanzienlijk beter in mijn vel zitten 😊
Fleur 9 / 10 Bedankt Anita voor de goede zorgen! Het traject was pijnlijk, maar mijn lichaam voelt gezonder dan ooit!
Anne 9 / 10 Bedankt voor je uitstekende behandelingen Anita! Na lang sukkelen eindelijk verlichting in mijn lichaam.
Marieke 10 / 10 Dankzij de behandelingen van Anita zijn mijn benen merkbaar dunner en minder gevoelig geworden.
Daniel 10 / 10 Erg tevreden over de behandelingen!
Wil je graag meer informatie of wil je een afspraak maken?

Via het contactformulier op deze pagina kun je informatie opvragen over onze behandeling of over eventuele plaatsing op onze wachtlijst.

Mijn cliënten komen ondermeer uit Helmond, Lommel, Helden, Leende, Maasbracht, Overpelt, Hamont, Deurne, Bocholt, Geldrop, Roermond, Asten, Neerpelt, Leudal, Meijel, Valkenswaard, Bergeijk, Roggel, Eindhoven, Heeze
Hi, mijn naam is Anita Heb je vragen over Quadrivas Therapie of wil je een afspraak maken? Neem contact op