Quadrivas Clinic wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.9 uit de 10 gebaseerd op 16 reacties van klanten.
Anne Nieuwenhuizen 10 / 10 Bij de eerste afspraak was er direct een fijn contact en een goede uitleg hoe de behandeling ging zijn het gevolg hiervan zijn hele goede resultaten ontstaan.
Goele B 10 / 10 Al van de eerste kennismaking had ik een goed gevoel bij Anita. Door haar aangename persoonlijkheid en de rustige omgeving voel je je snel op je gemak. De behandeling is zeker niet pijnloos, maar na enkele keren voelde ik al een verlichting in benen en armen. De vormen worden ook beter, wat zowel letterlijk als figuurlijk een verademing is bij lipoedeem. Tijdens de behandeling is er altijd een aangenaam gesprek en krijg je tips. Ik moet er een eind voor rijden, maar ik ben heel blij dat ik de weg gevonden heb naar de Quadrivas-therapie, en naar Anita.
Patty Van Den Bosch 10 / 10 Vanaf de eerste behandeling geen pijn meer, onvoorstelbaar!!! Jarenlang erg veel pijn gehad, uiteindelijk kwam ik in mijn zoektocht uit bij quadrivas: ik kan het iedereen aanraden! Het is echt geweldig en Anita ook!! Ze is erg professioneel en super behulpzaam, geeft ook adviezen wat betreft sporten, voeding en consulteert ook andere quadrivastherapeuten bij bepaalde problemen, ik kan niets anders zeggen dat GEWELDIG!
Saskia 10 / 10 Na een lange zoektocht en van kastje naar de muur gestuurd te worden uitgekomen bij Anita. Al direct bij de kennismaking een goed gevoel en een luisterend oor! Ondertussen al ruim een half jaar in behandeling en merkbaar minder gevoelige en pijnlijke benen. Ik heb enorm veel baat bij de behandelingen en raad iedereen dit aan.
Renske 10 / 10 Fijne, kundige therapeute. Ook snel te bereiken telefonisch of per mail indien je na de behandeling nog vragen hebt. Ik voel me altijd goed geholpen door Anita.
Jolanda 10 / 10 Mijn naam is Jolanda, ik ben 59 jaar en sinds september 2019 kom ik bij Anita voor de Quadrivas Therapy. In het begin iedere week en nu nog iedere 4 weken voor “onderhoud”.

Het is onvoorstelbaar wat deze Quadrivas Therapy mij gebracht heeft: Ik voel mij weer gelukkig met mijn lichaam! In de overgang lipolymfoedeem ontwikkeld en van hot naar haar gelopen voor een juiste diagnose en hulp. Via de huisarts naar een dermatoloog in het ziekenhuis doorverwezen en daar kreeg ik als antwoord, mevrouw hier is niets aan te doen, u kunt eventueel liposuctie overwegen moet u echter wel zelf betalen! Inmiddels was ik zelf na veel googlen bij de Quadrivas Therapy uitgekomen en vroeg aan de dermatoloog of hij hier bekend mee was, antwoord kunnen jullie wel raden, nee dus. Mijn “probleem” heeft Anita serieus genomen en een eerlijke prognose gegeven voor wat zij voor mij zou kunnen betekenen. We zijn inmiddels een jaar en twee kledingmaten kleiner verder, ik voel mij niet meer als een opgeblazen Michelinpoppetje. Dankjewel Anita voor je geduld en je vakkundige handen!
Evelien 10 / 10 Anita heeft een luisterend oor. Voor mij een luxe massage waarvoor ik heel graag naar haar toe ga.

Pijnlijke plekken worden effectief weggewerkt.

Bij het weggaan verheug ik me al weer op de volgende keer.
Ellie 10 / 10 Anita is een prettig presoon die samen met je aan de slag gaat om je probleem te verminderen. Na jarenlang met lipoedeem te worstelen, heb ik eindelijk veel baat bij haar behandelingen. Een echte aanrader!
Danielle 10 / 10 Super vriendelijk en persoonlijke service! Anita weet waar ze het over heeft. Na de 1e behandeling voelde ik al verschil. Aanrader!
Angelique 10 / 10 Ik ben sinds een aantal maanden bij Anita onder behandeling voor lipoedeem. Ik heb sinds mijn jeugd veel gekampt met overgewicht, behoorlijk ge-jojoot maar altijd bleven die dikke benen. De laatste 2 jaar ben ik daarop intensief gaan sporten en let ik op mijn eten, maar dat bleek niet genoeg (mijn benen bleven buiten proportie dik). Anita was mijn laatste strohalm, ik had namelijk al een afspraak staan voor liposuctie. Ik ben zo blij dat ik in contact ben gekomen met haar. Hoewel de therapie niet altijd pijnloos is, ga ik nog steeds graag. De sessies zijn altijd zo voorbij, omdat we gezellig kletsen ondertussen. Anita is een heel fijn en zorgzaam persoon en ik heb alle vertrouwen in haar. Los van dat heb ik zo veel baat bij de therapie, een dag staan op een festival of kilometers lopen in de bergen in Oostenrijk kan ik nu zonder een centje pijn doen. Daarnaast voel ik me fitter dan ooit en krijg ik veel complimenten van mijn omgeving dat ik er goed uitzie. Ik durf nu ook een jurkje of korte broek te dragen, wat ik voorheen nooit deed. Ik ben nog niet klaar met de behandelingen, maar ik heb het volste vertrouwen dat ik uiteindelijk zal genezen. Ik ben nu al veel gelukkiger met mijn lichaam en ik verheug me op het eindresultaat. Dus ja, ik beveel Anita aan iedere vrouw die met soortgelijke klachten worstelt aan. Angelique (45 jaar en moeder van 2 kinderen)
Hilda 10 / 10 Anita is een hele goede therapeute, waarbij je je op je gemak voelt. De therapie doet goed. Fijn om weer fitheid in de benen te voelen!
Karla 10 / 10 Hartelijk dank voor je hulp en adviezen. Ik voel me aanzienlijk beter in mijn vel zitten 😊
Fleur 9 / 10 Bedankt Anita voor de goede zorgen! Het traject was pijnlijk, maar mijn lichaam voelt gezonder dan ooit!
Anne 9 / 10 Bedankt voor je uitstekende behandelingen Anita! Na lang sukkelen eindelijk verlichting in mijn lichaam.
Marieke 10 / 10 Dankzij de behandelingen van Anita zijn mijn benen merkbaar dunner en minder gevoelig geworden.
Daniel Spaaks 10 / 10 Erg tevreden over de behandelingen!
Wil je graag meer informatie of wil je een afspraak maken?

Via het contactformulier op deze pagina kun je informatie opvragen over onze behandeling of over eventuele plaatsing op onze wachtlijst.

Mijn cliënten komen ondermeer uit Eindhoven, Bocholt, Bergeijk, Lommel, Overpelt, Geldrop, Leende, Asten, Hamont, Deurne, Roggel, Heeze, Maasbracht, Meijel, Helmond, Leudal, Neerpelt, Valkenswaard, Roermond, Helden
Hi, mijn naam is Anita Heb je vragen over Quadrivas Therapie of wil je een afspraak maken? Neem contact op