Oorzaak gewrichtsklachten en pijnlijke spieren

Onze spieren en gewrichten zijn in ons dagelijkse functioneren onmisbaar en worden elke dag op de proef gesteld. Het oplopen van een blessure ligt dan ook snel op de loer, zeker wanneer je regelmatig gaat sporten. Pijnlijke spieren en gewrichten kunnen op verschillende manieren ontstaan. Acute blessures worden veroorzaakt door een verkeerde beweging, een val of botsing. Er ontstaat hierbij meestal een kneuzing, zwelling, verstuiking of botbreuk. Chronische blessures ontstaan door het herhaaldelijk verkeerd uitvoeren van een bepaalde beweging, waardoor een spier, pees of gewricht overbelast raakt en de pijn zal aanhouden.

Quadrivas Therapie voor pijnlijke gewrichten en spieren

Om de gewrichtsklachten en pijnlijke spieren niet te verergeren, is het belangrijk niet met je blessure rond te blijven lopen, maar het op tijd te behandelen. Quadrivas Therapie kan je daarbij helpen. De effectieve massagetherapie bevordert het herstel van pijnlijke spieren en gewrichten, door zich te richten op een goede doorbloeding van het lichaam. Aan de hand van diepe aanhaak- en schraaptechnieken wordt de bloedcirculatie op micro- en macroniveau gestimuleerd en worden het weefsel en de spieren ‘ontwart’ en ‘geopend’, waardoor het lichaam optimaal doorbloed raakt. Weefsel krijgen voldoende aanvoer van zuurstof en voedingsstoffen en afvalstoffen worden goed afgevoerd. Hierdoor wordt een blessure hersteld.

De spieren worden met Quadrivas Therapie gestimuleerd, waardoor er tijdens een rustperiode voor sporters geen spiermassa verloren zal gaan. Bovendien kan door de stimulering van de bloedtoevoer meer zuurstof de spieren bereiken en kan hierdoor meer kracht uit de spieren gehaald worden.Dit is een gunstige stimulering in aanloop naar een grote inspanning of krachtmeting.

Maar niet alleen bij pijnlijke gewrichten en spieren voor sporters biedt Quadrivas Therapy uitkomst. Zo is de behandeling effectief als voorbereiding of nabehandeling bij orthopedische operaties, of revalidatietechnieken bij ongelukken. Ook bij zwangerschapsklachten als bekkeninstabiliteit of andere behandelingen voor bindweefselklachten is Quadrivas Therapy een fijne behandeling.

Behandeling door Quadrivas Clinic

Een persoonlijk behandelplan is belangrijk voor effectief herstel voor je pijnlijke spieren en gewrichten. Ik leer je daarom graag beter kennen in een eerste kennismakingsgesprek en tijdens een eerste behandelsessie van 90 tot 120 minuten analyseer ik je klachten en komen we tot een behandelplan op maat. In de vervolgbehandelingen gaan we werken aan het natuurlijk herstel van je blessure.

Meer weten over de mogelijkheden van Quadrivas Therapy voor pijnlijke gewrichten en spieren bij Quadrivas Clinic Anita Davidson? Schroom niet en neem contact met mij op. Ik leg je er graag meer over uit.

" Erg tevreden over de behandelingen! " - Daniel Spaaks -
" Bedankt voor je uitstekende behandelingen Anita! Na lang sukkelen eindelijk verlichting in mijn lichaam. " - Anne -
" Vanaf de eerste behandeling geen pijn meer, onvoorstelbaar!!! Jarenlang erg veel pijn gehad, uiteindelijk kwam ik in mijn zoektocht uit bij quadrivas: ik kan het iedereen aanraden! Het is echt geweld " - Patty Van Den Bosch -
" Na een lange zoektocht en van kastje naar de muur gestuurd te worden uitgekomen bij Anita. Al direct bij de kennismaking een goed gevoel en een luisterend oor! Ondertussen al ruim een half jaar in beh " - Saskia -
" Dankzij de behandelingen van Anita zijn mijn benen merkbaar dunner en minder gevoelig geworden. " - Marieke -
Lees alle klantervaringen
Wil je graag meer informatie of wil je een afspraak maken?

Via het contactformulier op deze pagina kun je informatie opvragen over onze behandeling of over eventuele plaatsing op onze wachtlijst.

Mijn cliƫnten komen ondermeer uit Eindhoven, Overpelt, Bocholt, Helmond, Roermond, Asten, Maasbracht, Neerpelt, Meijel, Leudal, Lommel, Valkenswaard, Heeze, Roggel, Geldrop, Bergeijk, Helden, Leende, Hamont, Deurne
Hi, mijn naam is Anita Heb je vragen over Quadrivas Therapie of wil je een afspraak maken? Neem contact op