Quadrivas: natuurlijk herstel van het lichaam

Pijnlijke en rustloze ledematen, moeite met afvallen of een ongelijke onderhuidse vetophoping. Het zijn allemaal klachten die een gevolg zijn van een verstoorde doorbloeding in het lichaam. Quadrivas Therapie zorgt op een natuurlijke wijze dat deze ongemakken verminderen of zelfs genezen.

Quadrivas Therapie is een intensieve massagemethode die zich richt op het natuurlijk herstel van de verschillende weefsellagen in het lichaam. Met een afwisseling van diepe aanhaak- en schraaptechnieken wordt het weefsel middels massage gestimuleerd zich te ontwarren en te openen. De bloedcirculatie wordt op micro- en macroniveau geactiveerd, waardoor er in het lichaam weer een optimale doorbloeding kan plaatsvinden. Hierdoor kunnen voedingstoffen weer op de juiste plekken in het lichaam terecht komen en afvalstoffen goed worden afgevoerd. Met als resultaat: de vermindering of zelf volledig herstel van diverse klachten. Zo werkt Quadrivas Therapie pijn verlichtend, bloeddrukverlagend en genezend.

Quadrivas Therapie voor diverse klachten

Doordat Quadrivas Therapie zich richt op het zelfherstellend vermogen van lichaamsweefsel en een goede bloedcirculatie stimuleert, is de therapie toepasbaar voor vele klachten. Zo kan het een fijne behandeling zijn voor:

    • Lipoedeem
    • Lymfoedeem
    • Moeite met afvallen
    • Gewrichtspijn
    • Ondersteuning bij zwangerschap
    • Chronische pijn

Met Quadrivas Therapie is het lichaam zelfstandig in staat een groot aantal klachten, waar men vaak voor een lange tijd mee rondloopt, te herstellen. Deze unieke diepweefselmassage wordt met name voor medische doeleinden ingezet, maar kan ook bij cosmetische wensen worden toegepast.

Maak kennis met Quadrivas Clinic van Anita Davidson

Veel vrouwen ervaren verschillende klachten waar ze soms jaren mee rondlopen. Ondanks meerdere bezoeken aan specialisten vinden ze geen oplossing en zijn ze vaak ten einde raad. Gelukkig kan ik hen helpen met Quadrivas Therapy. De therapie richt zich op een herstel van de bloedvaten door middel van unieke diepe massagetechnieken, die het zelfherstellend vermogen van het lichaam stimuleren. Het is een effectieve en unieke vorm van behandelen, die al veel klachten van vrouwen heeft kunnen verlichten of zelfs doen verdwijnen.

Denk je klachten door een slechte bloedcirculatie te ervaren? Dan help ik je graag verder. In een persoonlijk en eerste gesprek en behandeling luister ik naar je klachten en bekijk ik of Quadrivas Therapie een oplossing voor jou kan zijn. Neem contact met mij op. Ook voor vragen en advies over Quadrivas Therapy sta ik je graag te woord. Samen gaan we zorgen dat jij weer 100% jezelf voelt.

" Bij de eerste afspraak was er direct een fijn contact en een goede uitleg hoe de behandeling ging zijn het gevolg hiervan zijn hele goede resultaten ontstaan. " - Anne Nieuwenhuizen -
" Vanaf de eerste behandeling geen pijn meer, onvoorstelbaar!!! Jarenlang erg veel pijn gehad, uiteindelijk kwam ik in mijn zoektocht uit bij quadrivas: ik kan het iedereen aanraden! Het is echt geweld " - Patty Van Den Bosch -
" Erg tevreden over de behandelingen! " - Daniel Spaaks -
" Super vriendelijk en persoonlijke service! Anita weet waar ze het over heeft. Na de 1e behandeling voelde ik al verschil. Aanrader! " - Danielle -
" Dankzij de behandelingen van Anita zijn mijn benen merkbaar dunner en minder gevoelig geworden. " - Marieke -
Lees alle klantervaringen
Wil je graag meer informatie of wil je een afspraak maken?

Via het contactformulier op deze pagina kun je informatie opvragen over onze behandeling of over eventuele plaatsing op onze wachtlijst.

Mijn cliënten komen ondermeer uit Helmond, Roermond, Bocholt, Asten, Maasbracht, Leudal, Heeze, Lommel, Bergeijk, Deurne, Valkenswaard, Roggel, Hamont, Geldrop, Leende, Meijel, Neerpelt, Overpelt, Helden, Eindhoven
Hi, mijn naam is Anita Heb je vragen over Quadrivas Therapie of wil je een afspraak maken? Neem contact op