Quadrivas Therapie als zwangerschapsmassage

Quadrivas Therapie is een effectieve zwangerschapsmassage die zich richt op het soepel houden van het weefsel in het lichaam en een goede bloedcirculatie. Met specialistische schraap- en aanhaaktechnieken wordt weefsel gestimuleerd om zich op natuurlijke wijze te ontrafelen en te openen. Het is een goede ondersteuning om het lichaam tijdens de zwangerschap in goede conditie te houden. Spieren worden geactiveerd en de bloedcirculatie wordt optimaal gehouden. Het is hiermee ook een ideale therapie bij pijnklachten of bekkeninstabiliteit, en voorkomt de vorming van spataderen.

Quadrivas Therapie is ook een fijne behandeling na de zwangerschap. De zwangerschapsmassage bevordert het herstel van je lichaam op natuurlijke wijze. De stimulering van het weefsel en de bloedvaten zorgen dat vocht- en vetophopingen worden opgelost, de stofwisseling sneller gaat werken en hiermee plaatselijk overgewicht op natuurlijke wijze vermindert.

Zwangerschapsklachten behandelen bij Quadrivas Clinic

Elke vrouw is anders, elk lichaam verschilt en elke zwangerschap wordt anders ervaren. Een behandeling van Quadrivas Therapy voor je zwangerschapsklachten moet daarom worden aangepast aan jou als persoon. Ik begin daarom altijd met een vrijblijvend en persoonlijk intakegesprek in mijn praktijk in Limburg. We brengen je zwangerschapsklachten in kaart en tijdens een eerste behandelsessie van 60 tot 90 minuten analyseer ik jouw klachten en kom ik tot een persoonlijk behandelplan. In de vervolgbehandelingen zal er met Quadrivas Therapy gewerkt worden aan pijnverlichting of zelfs het herstel van je ongemakken.

Meer weten over Quadrivas Therapy of de werkwijze van Quadrivas Clinic. Neem contact met mij op. Ik vertel je er graag meer over.
 

" Hartelijk dank voor je hulp en adviezen. Ik voel me aanzienlijk beter in mijn vel zitten 😊 " - Karla -
" Anita is een prettig presoon die samen met je aan de slag gaat om je probleem te verminderen. Na jarenlang met lipoedeem te worstelen, heb ik eindelijk veel baat bij haar behandelingen. Een echte aanr " - Ellie -
" Bij de eerste afspraak was er direct een fijn contact en een goede uitleg hoe de behandeling ging zijn het gevolg hiervan zijn hele goede resultaten ontstaan. " - Anne Nieuwenhuizen -
" Bedankt voor je uitstekende behandelingen Anita! Na lang sukkelen eindelijk verlichting in mijn lichaam. " - Anne -
" Anita heeft een luisterend oor. Voor mij een luxe massage waarvoor ik heel graag naar haar toe ga.

Pijnlijke plekken worden effectief weggewerkt.

Bij het weggaan verheug ik me al "
- Evelien -
Lees alle klantervaringen
Wil je graag meer informatie of wil je een afspraak maken?

Via het contactformulier op deze pagina kun je informatie opvragen over onze behandeling of over eventuele plaatsing op onze wachtlijst.

Mijn cliënten komen ondermeer uit Neerpelt, Overpelt, Bocholt, Bergeijk, Hamont, Asten, Meijel, Roermond, Helden, Leende, Geldrop, Roggel, Maasbracht, Heeze, Helmond, Valkenswaard, Deurne, Lommel, Eindhoven, Leudal
Hi, mijn naam is Anita Heb je vragen over Quadrivas Therapie of wil je een afspraak maken? Neem contact op