Overgewicht en een verstoorde doorbloeding

Je lichaam vraagt om een goede balans tussen voeding en beweging. Lekker eten vinden we altijd fijn, maar we leven tegenwoordig in een maatschappij van overvloed. Het lichaam kan heel goed vasthouden, maar niet zo goed loslaten. Het is daarom een stuk makkelijker om aan te komen dan af te vallen. Ondanks de vele diëten op de markt, hebben veel vrouwen moeite met afvallen. Hoe dit komt? Er bestaat een verband tussen overgewicht, insuline ongevoeligheid, de verandering in bloeddruk en een slechte bloedcirculatie 

Een goede doorbloeding is essentieel voor een gezond lichaam. Het lichaam is constant bezig om zuurstof en voedingsstoffen via de bloedvaten naar organen en weefsels te leiden en afvalstoffen af te voeren. Dit zorgt ervoor dat ons lichaam naar behoren kan functioneren en de voedingsstoffen goed terechtkomen. Als er sprake is van een slechte doorbloeding krijgen sommige delen in het lichaam te weinig zuurstof en voedingsstoffen, en hopen afvalstoffen zich in het lichaam op. Het zorgt onder andere voor een slechtere afbraak van vetten in het lichaam, waardoor het afvallen bemoeilijkt wordt. Quadrivas Therapie kan worden toegepast om het weefsel te stimuleren, optimaal te laten functioneren en je lichaam weer een gezonde bloedcirculatie te geven. Zo is het een fijne behandeling wanneer je moeite ervaart met afvallen.

Moeite met afvallen: Quadrivas Therapie

Quadrivas Therapie is een intensieve massagetherapie dat zich richt op het zelfherstellend vermogen van het weefsel en bloedvaten in het lichaam. Middels een Quadrivas behandeling wordt met intensieve massagetechnieken het weefsel gestimuleerd om zich te ontrafelen en te openen. Verschillende weefsels worden zo gestimuleerd en de bloedcirculatie wordt verbeterd. Het herstel van de bloedvaten zorgt dat de bloeddruk wordt verlaagd, de stofwisseling sneller kan werken en plaatselijk overwicht wordt verminderd. Ook kan na de activering van de spieren meer vetten worden afgebroken en worden afgevoerd naar de lever en nieren. Quadrivas Therapie door Quadrivas Clinic is hiermee een effectieve methode die jou kan helpen wanneer je moeite hebt met afvallen.

Hoe gaat de therapie in zijn werk?

Met behulp Quadrivas Therapy is jouw lichaam in staat de diverse klachten die je, door een slechte doorbloeding, al voor een lange tijd ervaart te laten herstellen. De therapie richt zich op het zelfherstellend vermogen van het lichaam en stimuleert dit middels specialistische technieken.

Elk lichaam is anders, waardoor de behandelmethode en duur van herstel voor iedereen anders is. In een eerste vrijblijvend en persoonlijk gesprek van 30 tot 40 minuten hoor ik dan ook graag je klachten en ben ik benieuwd naar je eet- en leefpatroon. Na een eerste behandeling creëren we een persoonlijk behandelplan waarbij meestal gestart wordt met 24 behandelingen. Hoeveel behandelingen nodig zijn wanneer je moeite ervaart bij het afvallen, is afhankelijk van de ernst en duur van de klachten, maar ook de eigen leefstijl. De Quadrivas Therapy vraagt veel inzet en tijd van zowel therapeut als de cliënt.   

Quadrivas Therapy is een effectieve methode om je hulp te bieden wanneer je moeite ervaart met het afvallen. Natuurlijk speelt een goede voeding en beweging ook een belangrijke rol bij het afvallen. Ik help je daarom graag verder om je levensstijl duurzaam te veranderen en je lichaam weer gezond te maken. Neem contact met mij op. Ik leg je graag meer uit over Quadrivas Therapy.

" Anita is een hele goede therapeute, waarbij je je op je gemak voelt. De therapie doet goed. Fijn om weer fitheid in de benen te voelen! " - Hilda -
" Hartelijk dank voor je hulp en adviezen. Ik voel me aanzienlijk beter in mijn vel zitten 😊 " - Karla -
" Bedankt Anita voor de goede zorgen! Het traject was pijnlijk, maar mijn lichaam voelt gezonder dan ooit! " - Fleur -
" Erg tevreden over de behandelingen! " - Daniel Spaaks -
" Ik ben sinds een aantal maanden bij Anita onder behandeling voor lipoedeem. Ik heb sinds mijn jeugd veel gekampt met overgewicht, behoorlijk ge-jojoot maar altijd bleven die dikke benen. De laatste 2 " - Angelique -
Lees alle klantervaringen
Wil je graag meer informatie of wil je een afspraak maken?

Via het contactformulier op deze pagina kun je informatie opvragen over onze behandeling of over eventuele plaatsing op onze wachtlijst.

Mijn cliënten komen ondermeer uit Maasbracht, Roggel, Asten, Leudal, Geldrop, Overpelt, Meijel, Deurne, Roermond, Heeze, Helden, Leende, Eindhoven, Valkenswaard, Lommel, Hamont, Bergeijk, Helmond, Neerpelt, Bocholt
Hi, mijn naam is Anita Heb je vragen over Quadrivas Therapie of wil je een afspraak maken? Neem contact op