Slechte doorbloeding in de armen: hoe Quadrivas Therapie kan helpen

Heb je last van pijnlijke tintelingen, koude handen of een afknellend gevoel in je armen? Een slechte doorbloeding kan je enorm belemmeren in je dagelijks leven en is vaak een onderliggende oorzaak van deze ongemakken.  Bij Quadrivas Clinic begrijpen we hoe frustrerend dit kan zijn. Daarom bieden we een innovatieve en effectieve oplossing: Quadrivas Therapie. Deze intensieve massagetherapie is speciaal ontworpen om je bloedcirculatie te verbeteren en de gezondheid van je weefsels te herstellen. Lees verder en ontdek hoe we je kunnen helpen om weer pijnvrij te bewegen.

Wat is een slechte doorbloeding?

Een slechte doorbloeding is een aandoening waarbij de bloedtoevoer naar delen van het lichaam, zoals de armen of benen, verminderd is. Een slechte doorbloeding wordt ook wel perifere vaatziekte genoemd. Een slechte doorbloeding kan komen door vernauwingen of blokkades in de bloedvaten, vaak veroorzaakt door atherosclerose (aderverkalking), diabetes, of hoge bloeddruk. Slechte doorbloeding zorgt ervoor dat de weefsels niet voldoende zuurstof en voedingsstoffen ontvangen, wat leidt tot symptomen zoals tintelingen, gevoelloosheid, koude handen, zwelling, spierkrampen en pijn.

Leefstijl is een andere belangrijke factor; ongezonde voeding, gebrek aan lichaamsbeweging en roken kunnen de bloedvaten aantasten en de bloedsomloop verslechteren. Overgewicht verhoogt ook het risico op doorbloedingsproblemen, doordat het extra druk op de bloedvaten uitoefent en de bloedstroom belemmert.

Bovendien kunnen acute factoren zoals een blessure of trauma aan de armen leiden tot zwelling en verminderde doorbloeding. Het is essentieel om deze oorzaken te identificeren en aan te pakken om de bloedcirculatie te verbeteren en de gezondheid van de armen te herstellen.

Quadrivas Therapie: een oplossing voor slechte doorbloeding

Quadrivas Therapie biedt een effectieve oplossing voor slechte doorbloeding. Deze intensieve massagetherapie richt zich op het herstellen van het zelfherstellend vermogen van diepere weefsellagen en het verbeteren van de bloedcirculatie. Door middel van diepe aanhaak- en schraaptechnieken wordt het weefsel 'ontrafeld' en 'geopend', waardoor de bloedstroom wordt geactiveerd.

De therapie helpt bij het verminderen van chronische pijn, zwelling en gevoelloosheid door de doorbloeding in de armen en andere lichaamsdelen te verbeteren. Dit leidt tot een beter functionerend lichaam, waarbij de natuurlijke vormen en gezondheid worden hersteld.

Bij Quadrivas Clinic luister ik naar je klachten en pas ik de therapie aan op jouw specifieke behoeften, met als doel je leven te verbeteren en je weer pijnvrij te laten bewegen. Ben je benieuwd wat ik en Quadrivas Therapie kunnen betekenen om de doorbloeding is jouw armen te verbeteren? Kom vandaag nog in contact zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken!

Terug naar overzicht
Hi, mijn naam is Anita Heb je vragen over Quadrivas Therapie of wil je een afspraak maken? Neem contact op