Quadrivas massage therapie: genezend en afslankend

Via de bloedvaten in ons lichaam is er via het bloed een continue stroom aan zuurstof en voedingsstoffen naar lichaamscellen en afvoer van afvalstoffen. Een goede bloedcirculatie is hiermee essentieel voor je algehele gezondheid. Wanneer er in jouw lichaam sprake is van een slechte doorbloeding, wordt dit proces belemmerd en kan dit vervelende klachten teweegbrengen.

Quadrivas Therapy zorgt als massage therapie dat je lichaam weer optimaal gezond wordt. Quadrivas Therapy is een unieke intensieve massagemethode die zich richt op het zelfherstellend vermogen van de verschillende weefsellagen in het lichaam. Met een combinatie van diepe aanhaak- en schraaptechnieken wordt het weefsel in het lichaam ‘uit de war gehaald’ en geopend. Bloedvaten zullen zich herstellen, weefsels raken beter doorbloed en de bloedcirculatie wordt weer optimaal. Voedingsstoffen komen weer op de juiste plekken en het lichaam ruimt de afvalstoffen en overtollig vet op. Je gezondheid verbeterd. Zo is Quadrivas Therapy een natuurlijke massage therapy om veel verschillende klachten te verminderen of zelfs te genezen, werkt het afslankend en bloeddrukverlagend.

Quadrivas Therapy voor veel verschillende klachten

Aangezien Quadrivas Therapy zich richt op de verbetering van de bloedcirculatie in heel het lichaam, kan Quadrivas Therapy als massage therapie bij veel klachten worden ingezet. Zo helpt de diepweefselmassage effectief bij:

Heb jij last van één of meerdere van bovenstaande klachten? Dan is Quadrivas Therapy de massage therapie die je zoekt om jou de verlichting te bieden waar je al zo lang naar verlangt.

Meer weten over Quadrivas Therapy als massage therapie?

Er zijn veel vrouwen die voor een te lange tijd rondlopen met diverse klachten, veroorzaakt door een verslechte doorbloeding. Dit hoeft niet! Met de Quadrivas Therapy heb je een passende massagetherapie behandeling gevonden om jouw klachten te verhelpen. Wacht daarom niet langer en kies voor Quadrivas Therapy bij Quadrivas Clinic Anita Davidson. Graag kijken we naar je klachten en creëren we een behandelplan op maat.

" Bedankt voor je uitstekende behandelingen Anita! Na lang sukkelen eindelijk verlichting in mijn lichaam. " - Anne -
" Vanaf de eerste behandeling geen pijn meer, onvoorstelbaar!!! Jarenlang erg veel pijn gehad, uiteindelijk kwam ik in mijn zoektocht uit bij quadrivas: ik kan het iedereen aanraden! Het is echt geweld " - Patty Van Den Bosch -
" Ik ben sinds een aantal maanden bij Anita onder behandeling voor lipoedeem. Ik heb sinds mijn jeugd veel gekampt met overgewicht, behoorlijk ge-jojoot maar altijd bleven die dikke benen. De laatste 2 " - Angelique -
" Erg tevreden over de behandelingen! " - Daniel Spaaks -
" Anita is een hele goede therapeute, waarbij je je op je gemak voelt. De therapie doet goed. Fijn om weer fitheid in de benen te voelen! " - Hilda -
Lees alle klantervaringen
Wil je graag meer informatie of wil je een afspraak maken?

Via het contactformulier op deze pagina kun je informatie opvragen over onze behandeling of over eventuele plaatsing op onze wachtlijst.

Mijn cliënten komen ondermeer uit Neerpelt, Leudal, Heeze, Lommel, Bocholt, Valkenswaard, Helden, Eindhoven, Bergeijk, Helmond, Deurne, Roermond, Leende, Asten, Overpelt, Roggel, Maasbracht, Geldrop, Meijel, Hamont
Hi, mijn naam is Anita Heb je vragen over Quadrivas Therapie of wil je een afspraak maken? Neem contact op