Hoe ontstaat cellulite?

Cellulite, vaak ook wel sinaasappelhuid genoemd, ontstaat bij een verstoring van het bindweefsel in het lichaam en toenemende vetcellen in de onderhuid. De bloedvaten worden vernauwd, waardoor het bloed niet meer optimaal door het lichaam kan stromen. Door de slechte bloedsomloop kunnen nieuwe gezonde stoffen niet meer alle plekken in het lichaam bereiken en wordt vet en afvalstoffen steeds lastiger afgevoerd. Deze blokkades leiden tot een bobbelachtige structuur van de huid, dat we kennen als cellulite. Cellulite komt met name voor bij vrouwen. Met name na de pubertijd krijgen 80 tot 90 procent van de vrouwen er last van. Velen lopen er jaren mee rond, terwijl dit niet nodig is! Quadrivas als cellulite massage kan immers de cellulite aanpakken en de klachten verminderen of zelfs volledig herstellen. 

Cellulite is geen cellulitis

Cellulite moet niet verward worden met cellulitis. In tegenstelling tot cellulite is cellulitis een een bacteriële infectie van onderhuids bindweefsel, waarbij er vaak een rode huid, zwellingen en koorts optreedt. Cellulite is geen ontsteking, maar een verstoring van het bindweefsel en bloedcirculatie, dat uitstekend met een cellulite massage behandeld kan worden.

Quadrivas Therapy als cellulite massage

Quadrivas Therapy is een unieke cellulite therapie waarbij er middels massage wordt gewerkt aan het ontrafelen en openen van het weefsel in het lichaam. Door schraap- en aanhaaktechnieken opent Quadrivas het weefsel, waarmee bloedvaten nauwer worden gemaakt en het bloed weer optimaal kan stromen. Vet en afvalstoffen worden weer goed afgevoerd en het lichaam is weer optimaal. Quadrivas kan als therapie hiermee de conditie van het lichaam verbeteren en de huid weer glad maken. Zo is het een effectieve cellulite massage dat op natuurlijke wijze het lichaam herstelt.

Ontdek wat Quadrivas Therapy jou te bieden heeft. Neem contact op met Quadrivas Clinic en ontdek of deze cellulite massage bij jou past.

" Vanaf de eerste behandeling geen pijn meer, onvoorstelbaar!!! Jarenlang erg veel pijn gehad, uiteindelijk kwam ik in mijn zoektocht uit bij quadrivas: ik kan het iedereen aanraden! Het is echt geweld " - Patty Van Den Bosch -
" Mijn naam is Jolanda, ik ben 59 jaar en sinds september 2019 kom ik bij Anita voor de Quadrivas Therapy. In het begin iedere week en nu nog iedere 4 weken voor “onderhoud”.

Het is onvoors "
- Jolanda -
" Erg tevreden over de behandelingen! " - Daniel Spaaks -
" Dankzij de behandelingen van Anita zijn mijn benen merkbaar dunner en minder gevoelig geworden. " - Marieke -
" Na een lange zoektocht en van kastje naar de muur gestuurd te worden uitgekomen bij Anita. Al direct bij de kennismaking een goed gevoel en een luisterend oor! Ondertussen al ruim een half jaar in beh " - Saskia -
Lees alle klantervaringen
Wil je graag meer informatie of wil je een afspraak maken?

Via het contactformulier op deze pagina kun je informatie opvragen over onze behandeling of over eventuele plaatsing op onze wachtlijst.

Mijn cliënten komen ondermeer uit Geldrop, Eindhoven, Overpelt, Helmond, Neerpelt, Heeze, Leende, Asten, Roggel, Bocholt, Valkenswaard, Deurne, Hamont, Leudal, Bergeijk, Roermond, Helden, Meijel, Lommel, Maasbracht
Hi, mijn naam is Anita Heb je vragen over Quadrivas Therapie of wil je een afspraak maken? Neem contact op