Een slechte bloedsomloop herkennen

Je lichaam heeft voldoende voedingstoffen nodig om te kunnen functioneren. Hierbij geldt dat afvalstoffen die het lichaam niet kan gebruiken ook goed moeten worden afgevoerd. Dit gebeurt allemaal via de bloedvaten in het lichaam. Is er sprake van een slechte doorbloeding? Dan wordt dit proces verstoord en kunnen er verschillende klachten ontstaan, die je gezondheid in gevaar kunnen brengen. Factoren als leeftijd, voeding, levensstijl, hoge temperaturen en te weinig beweging kunnen je bloedsomloop aantasten wat resulteert in klachten zoals:

Herken jij jezelf in één of meerdere klachten? Dan is de kans zeer aannemelijk dat je te maken hebt met een slechte doorbloeding. Door je bloedsomloop te verbeteren zullen jouw klachten snel afnemen en zal jij je snel weer goed voelen. Het is daarom aan te raden om niet langer te blijven lopen met deze klachten en op zoek te gaan naar een effectieve behandeling. 

Hoe bloedsomloop verbeteren?

Quadrivas Therapy is een effectieve therapie die zich richt op het natuurlijk stimuleren van de doorbloeding in het lichaam. Met een unieke diepweefselmassage wordt door een combinatie van specialistische aanhaak- en schraaptechnieken het weefsel in het lichaam ‘ontwart” en “geopend”. De bloedvaten zullen herstellen en de bloedcirculatie optimaliseren. Weefsels worden beter doorbloed en afvalstoffen en overtollig vet worden door het lichaam opgeruimd. Spieren, banden en gewrichten worden soepeler en de verschillende weefsellagen weer gezond. Zo zorgt het verbeteren van de doorbloeding ervoor dat de pijnlijke klachten in je benen, armen of voeten worden verlicht of zelfs helemaal worden hersteld. Quadrvias therapie is hiermee een effectieve therapie om de bloedcirculatie te verbeteren en kan bij veel verschillende klachten worden toegepast.

Doorbloeding verbeteren met Quadrivas Therapie?

Spreekt Quadrivas therapie je aan om de bloedsomloop in je voeten, benen of elders in het lichaam te verbeteren? Schroom dan niet en neem contact op met Quadrivas Clinic.

Als erkend Quadrivas therapeut helpt Anita Davidson je in haar Quadrivas Clinic verder. Met een behandelplan op maat zorgen we dat jij de best passende oplossing krijgt voor je klachten.

" Hartelijk dank voor je hulp en adviezen. Ik voel me aanzienlijk beter in mijn vel zitten 😊 " - Karla -
" Al van de eerste kennismaking had ik een goed gevoel bij Anita. Door haar aangename persoonlijkheid en de rustige omgeving voel je je snel op je gemak. De behandeling is zeker niet pijnloos, maar na e " - Goele B -
" Bij de eerste afspraak was er direct een fijn contact en een goede uitleg hoe de behandeling ging zijn het gevolg hiervan zijn hele goede resultaten ontstaan. " - Anne Nieuwenhuizen -
" Anita heeft een luisterend oor. Voor mij een luxe massage waarvoor ik heel graag naar haar toe ga.

Pijnlijke plekken worden effectief weggewerkt.

Bij het weggaan verheug ik me al "
- Evelien -
" Anita is een prettig presoon die samen met je aan de slag gaat om je probleem te verminderen. Na jarenlang met lipoedeem te worstelen, heb ik eindelijk veel baat bij haar behandelingen. Een echte aanr " - Ellie -
Lees alle klantervaringen
Wil je graag meer informatie of wil je een afspraak maken?

Via het contactformulier op deze pagina kun je informatie opvragen over onze behandeling of over eventuele plaatsing op onze wachtlijst.

Mijn cliënten komen ondermeer uit Deurne, Hamont, Bocholt, Maasbracht, Valkenswaard, Asten, Meijel, Geldrop, Helden, Helmond, Heeze, Leudal, Bergeijk, Neerpelt, Leende, Lommel, Roggel, Eindhoven, Roermond, Overpelt
Hi, mijn naam is Anita Heb je vragen over Quadrivas Therapie of wil je een afspraak maken? Neem contact op