Het ontstaan van rusteloze benen

Het bloed vervoert zuurstof en voedingsstoffen naar alle cellen in ons hele lichaam. Op de terugweg worden er afvalstoffen meegenomen en afgevoerd uit het lichaam. Een verkeerd eetpatroon, leeftijd, gebrek aan beweging of een aangeboren gevoeligheid van de bloedvaten kunnen zorgen dat deze doorbloeding(vooral in de kleine haarvaten) wordt gestremd. Bloedvaten verliezen elasticiteit, vet zet zich in af aan de binnenkant van de vaatwanden en de doorgang voor het bloed wordt steeds nauwer. Het gevolg: een verslechterde bloedcirculatie. Je lichaam raakt uit evenwicht en de vetafzetting neemt toe op de gebieden waar de stofwisseling verslechterd is. Hierdoor neemt de conditie van je spieren en bloedvaten nog meer af, waardoor er meer vetafzetting optreedt. Door deze toegenomen vetafzetting komen de bloedvaten nog meer onder druk te staan en een goede toe- en afvoer van bloed, vooral in de kleinste vaatjes, wordt belemmerd. Cellen worden niet meer optimaal gevoed en afvalstoffen blijven achter. Het weefsel ‘vervuild’. Dit kan worden ervaren als rusteloze benen.

Door het nare gevoel van rusteloze benen, die jou dagelijks functioneren kunnen belemmeren, én het gevaar op verdere complicaties, is het van belang om een rusteloze benen behandeling aan te gaan. Quadrivas Therapy is een uitstekende manier om je daarbij te helpen.

Quadrivas Therapy als behandeling tegen rusteloze benen

Om de conditie van de bloedvaten te verbeteren en het lichaam te stimuleren om de ‘vervuiling’ op te ruimen, dient de bloedcirculatie in de benen gestimuleerd te worden. Quadrivas Therapy is hiervoor een effectieve behandeling. Als therapie richt Quadrivas zich op het zelfherstellend vermogen van het lichaam en middels diepweefselmassage wordt het weefsel op micro- en macroniveau in de benen los gemaakt en geopend en zo de bloedcirculatie gestimuleerd.

De conditie van het weefsel in de benen verbeterd, bloedvaten worden weer flexibel en de bloedcirculatie komt weer op gang. Zo krijgt het lichaam weer haar optimale conditie terug en verdwijnt het nare gevoel van tintelingen en pijn in je benen. Quadrivas Therapy biedt hiermee als therapie op natuurlijke wijze een behandeling voor je rusteloze benen en zorgt voor de verlichting van je klachten die je al zo lang wenste te hebben.

Plan een persoonlijk intakegesprek in

Quadrivas Therapy is een unieke diepweefselmassage dat op slechts beperkte plekken in Nederland kan worden uitgevoerd. Quadrivas Clinic is hier één van. Als erkende therapeut bij Quadrivas Clinic help ik, Anita Davidson, jou met een rusteloze benen behandeling op maat.

Graag nodig ik je uit voor een persoonlijk en vrijblijvend intakegesprek. Hierbij gaan we dieper in op je klachten en bekijken we hoe de therapie jou kan helpen. Neem contact met mij op. Voor vragen over je symptomen of over Quadrivas Therapy, sta ik je ook graag te woord!

" Al van de eerste kennismaking had ik een goed gevoel bij Anita. Door haar aangename persoonlijkheid en de rustige omgeving voel je je snel op je gemak. De behandeling is zeker niet pijnloos, maar na e " - Goele B -
" Ik ben sinds een aantal maanden bij Anita onder behandeling voor lipoedeem. Ik heb sinds mijn jeugd veel gekampt met overgewicht, behoorlijk ge-jojoot maar altijd bleven die dikke benen. De laatste 2 " - Angelique -
" Bedankt voor je uitstekende behandelingen Anita! Na lang sukkelen eindelijk verlichting in mijn lichaam. " - Anne -
" Hartelijk dank voor je hulp en adviezen. Ik voel me aanzienlijk beter in mijn vel zitten 😊 " - Karla -
" Dankzij de behandelingen van Anita zijn mijn benen merkbaar dunner en minder gevoelig geworden. " - Marieke -
Lees alle klantervaringen
Wil je graag meer informatie of wil je een afspraak maken?

Via het contactformulier op deze pagina kun je informatie opvragen over onze behandeling of over eventuele plaatsing op onze wachtlijst.

Mijn cliënten komen ondermeer uit Leende, Lommel, Maasbracht, Hamont, Bergeijk, Meijel, Roermond, Eindhoven, Roggel, Helden, Asten, Overpelt, Leudal, Neerpelt, Deurne, Bocholt, Valkenswaard, Geldrop, Helmond, Heeze
Hi, mijn naam is Anita Heb je vragen over Quadrivas Therapie of wil je een afspraak maken? Neem contact op