Wat is vetophoping in de benen?

Een goede bloedcirculatie is essentieel voor je algehele gezondheid. Het bloed in het lichaam voert zuurstof en voedingstoffen naar alle delen van het lichaam. Op de terugweg neemt het bloed tevens afvalstoffen mee die deze uit het lichaam afvoert. Mede door leeftijd, eetgewoonten en een aangeboren zwakte van de bloedvaten zorgt dat de doorbloeding in de benen verslechtert. De bloedvaten verliezen elasticiteit en vet wordt aan de binnenkant van de vaatwand afgezet. De bloedvaten worden ziek en functioneren niet meer optimaal. Het omliggende weefsel krijgt niet meer voldoende voedingstoffen aangevoerd en ook de afvalstoffen blijven achter. Ons lichaam wil dit opruimen en gaat de “vervuiling” opslaan in vetcellen, met als gevolg dat deze vetcellen groeien. Het lichaam raakt uit balans en de vetafzetting neemt toe, met vethoping in de benen tot gevolg. Op dat moment is er sprake van een vicieuze cirkel, waarbij de conditie van de bloedvaten steeds slechter wordt, de “vervuiling” in het weefsel alsmaar toeneemt en de vetcellen blijven groeien. Vethoping in (met name) de benen kan hierdoor zorgen voor nare symptomen, zoals:

  • Bloemkool-achtige huid
  • Zwaar gevoel
  • Pijnlijke benen
  • Snel blauwe plekken
  • Ontstaan cellulitis (ontsteking)

Ondanks dat een slechte doorbloeding van het lichaam en de daarbij gepaarde vethoping in de benen kunnen ontstaan door aangeboren factoren, is het zaak je zo snel mogelijk te behandelen. De vetophoping in de boven en onderbenen kan namelijk steeds verder verergeren, waarbij er ook ernstige complicaties kunnen ontstaan.

De oplossing: Quadrivas Therapy

Quadrivas Therapy is een therapie die effectief de vetophoping in de benen kan aanpakken. De diepweefselmassage richt zich op het zelfherstellend vermogen van het lichaam, door met aanhaak- en schraapmethodes het weefsel in het lichaam los te maken. De bloedvaten worden weer elastisch en de bloedcirculatie verbetert. Het lichaam gaat de opgeslagen “vervuiling” opruimen. De vethoping in de benen neemt hierdoor af en jouw pijnlijke klachten zullen verlicht of zelfs volledig genezen.
Quadrivas Therapy is als therapie hiermee een unieke niet-invasieve behandeling, waarbij de conditie van het lichaam op natuurlijke wijze wordt hersteld.

Quadrivas Clinic: effectieve behandeling op maat

Spreekt een behandeling voor de vetophoping in de benen door Quadrivas Therapy jou aan?  Als erkende therapeut help ik jou, Anita Davidson, bij Quadrivas Clinic graag verder. Samen gaan we op zoek naar de best mogelijke oplossing voor de vetophoping in je (boven)benen. In een eerste vrijblijvend en persoonlijk intake behandeling worden je klachten nader bekeken en zal ik een persoonlijk behandelplan op maat samenstellen. Zo wordt Quadrivas Therapy helemaal afgestemd op jou en levert het de meest effectieve resultaten op.

Wil je graag meer weten over Quadrivas als therapie of Quadrivas Clinic? Neem contact op!

" Fijne, kundige therapeute. Ook snel te bereiken telefonisch of per mail indien je na de behandeling nog vragen hebt. Ik voel me altijd goed geholpen door Anita. " - Renske -
" Super vriendelijk en persoonlijke service! Anita weet waar ze het over heeft. Na de 1e behandeling voelde ik al verschil. Aanrader! " - Danielle -
" Anita heeft een luisterend oor. Voor mij een luxe massage waarvoor ik heel graag naar haar toe ga.

Pijnlijke plekken worden effectief weggewerkt.

Bij het weggaan verheug ik me al "
- Evelien -
" Bij de eerste afspraak was er direct een fijn contact en een goede uitleg hoe de behandeling ging zijn het gevolg hiervan zijn hele goede resultaten ontstaan. " - Anne Nieuwenhuizen -
" Bedankt Anita voor de goede zorgen! Het traject was pijnlijk, maar mijn lichaam voelt gezonder dan ooit! " - Fleur -
Lees alle klantervaringen
Wil je graag meer informatie of wil je een afspraak maken?

Via het contactformulier op deze pagina kun je informatie opvragen over onze behandeling of over eventuele plaatsing op onze wachtlijst.

Mijn cliënten komen ondermeer uit Leende, Asten, Heeze, Hamont, Neerpelt, Helden, Meijel, Valkenswaard, Eindhoven, Roggel, Leudal, Geldrop, Bergeijk, Maasbracht, Bocholt, Roermond, Helmond, Overpelt, Lommel, Deurne
Hi, mijn naam is Anita Heb je vragen over Quadrivas Therapie of wil je een afspraak maken? Neem contact op